Download New Mp3 Song Easily

Download Verhalen Die je Niet Meer Laten Slapen Mp3

Verhalen Die je Niet Meer Laten Slapen!!, Raar Maar Waar, 12:38, PT12M38S, 17.35 MB, 20,136, 1,344, 0, 2022-05-12 14:01:44, 2022-05-21 11:02:13, X1 MP3 Songs, x1.nl.

How to Download:

  • Click MP3 button you want
  • If popunder / newtab ads appear, ignore them and return to this page!
  • If it's slow or an error, use an alternative MP3 button!
  • If popunder / newtab ads appear, ignore them and return to this page!

↓↓↓↓↓↓↓- DOWNLOAD ZONE -↓↓↓↓↓↓↓


↑↑↑↑↑↑↑ DOWNLOAD ZONE ↑↑↑↑↑↑↑

Instagram: instagram.com/marcellow1/
Podcast op Spotify: open.spotify.com/show/5S749FaTuluhjz4tejZ25C
TikTok: tiktok.com/@marcel_rmw
Word lid van dit kanaal en krijg toegang tot speciale voordelen:
youtube.com/channel/UCbt4ci5cvKYiKII47bHQ4xQ/join

Schimmen in je huis zien, kinderen die jarenlang praten met een man die in de kelder zou wonen en avonden die ineens lijken te zijn verdwenen. In deze video gaan we zes enge verhalen van reddit gebruikers doornemen toen de vraag werd gesteld: Wat is het vreemdste of engste wat je ooit hebt meegemaakt maar niemand geloofd je?!

Het eerste verhaal gaat over een jongen die op onverklaarbare wijze plots een groot stuk van zijn dag mist. Hij schrijft het volgende: Ik had vroeger een vriend van me die een paar straten verderop woonde. Op een avond waren we wat biertjes aan het drinken in zijn achtertuin en aan het kaarten. Zoals we wel vaker deden. Ik had de volgende dag wat te doen dus nam ik afscheid en liep ik terug naar huis. Het was een korte wandeling, ongeveer 15 minuten deur tot deur, dus ik pakte nooit de fiets of auto. Het was een zachte avond en tijdens de wandeling gebeurde er niet heel veel. Maar toen ik thuis kwam zag ik mijn huisgenoot plotseling door de deur naar buiten komen met koffie in zijn hand en volledig gekleed in zijn werk outfit. Hij keek mij verbaasd aan en zei dat hij dacht dat ik nog sliep aangezien mijn auto nog op de oprit stond. Ik vertelde hem waar ik vandaan kwam en vroeg waarom hij vroeg op de avond naar zijn werk ging. Hij moest toen lachen en vroeg of ik dronken was. We staarde naar elkaar voor een minuut tot hij zei dat het vijf uur ‘s ochtends was en dat hij zoals altijd naar zijn werk moest. In mijn hele leven was ik nog nooit zo in de war als nu. Ik zag aan hem dat hij serieus was maar ik wist ook dat ik vroeg op de avond weg was gegaan bij het huis van mijn vriend. Ik checkte mijn telefoon en ik zag dat het inderdaad iets voor 5 uur ‘s ochtends was. Mijn huisgenoot vertrok en ik was rondjes in de woonkamer aan het lopen tot ik besloot mijn vriend te bellen bij wie ik net was geweest. Hij nam chagrijnig de telefoon op en bevestigde dat ik de avond ervoor rond 10 uur ‘s avonds was vertrokken?! Ik heb geen idee wat er in die 7 uur van mijn leven is gebeurd en het geeft me de rillingen als ik eraan terugdenk. Ik was niet dronken want ik had maar 2 radlers op, zeker niet moe en niemand had iets in mijn drinken gedaan ofzo. Ik heb ook geen medische conditie waardoor ik last heb van blackouts. Daarnaast is zoiets me nooit meer overkomen, tot op de dag van vandaag weet ik niet wat er die avond precies is gebeurd.

Recent Download